Merhaba değerli Tech Dergi takipçileri bugün sizler için çok harika bir uygulamayı inceliyor olacağız. Tek uygulama üzerinden birden çok Sosyal Medya hesabınızı ve benzer Platformlarda ki hesaplarınızı tek uygulama çatısı altında toplayan Singlebox hem kullanımı kolay olması hemde birden çok hesapta aynı anda birçok sekmede çalışmanızı sağlayacak olan muazzam bir uygulama şimdi bu uygulamayı gelin beraber yakından tanıyalım.
Birden çok hizmet, birden çok hesap bir arada.
Singlebox, Discord, Slack, WhatsApp, WeChat, Messenger, Telegram, Google Hangouts, Skype, Zendesk ve çok daha fazlası gibi çok çeşitli ticari ve özel mesajlaşma hizmetlerini destekler. Singlebox, her hizmeti birçok kez eklemenizi sağlar. Bu, Singlebox’ı birden fazla ticari ve özel hesabı aynı anda yönetmek için mükemmel bir araç haline getirir. Örneğin, aynı anda beş farklı Messenger veya Slack hesabı kullanabilirsiniz.
Kendini mesajlaşma ile sınırlamayan Singlebox ayrıca GitHub, LinkedIn, Asana, Trello, Udemy ve daha pek çok web hizmetini de destekler. Sekmelerde mi kayboldunuz? Singlebox, birden çok web uygulamasını tek bir yerde çalıştırmanıza, düzenlemenize ve klavye kısayollarını kullanarak bunlar arasında kolayca geçiş yapmanıza olanak tanıyan akıllı bir web tarayıcısı gibi çalışır. İş akışınız her zamankinden daha temiz, ihtiyacınız olanı bulmak çok kolay.
Singlebox’da Güvenlik ön planda.
Singlebox, şifre veya Touch ID ile hesaplarınızı kilitlemenizi ve sinsi gözlerden korumanızı sağlar. Daha da iyisi, varsayılan olarak Singlebox, hizmetlerin ve hesapların çalışma alanlarınızın her birini korumalı alan ortamında çalıştırarak sizi siteler arası izleyicilerden korur. Singlebox kendine ait Güvenli 2x Filtresi ile çift katmanlı şifreleme kullanır. Böylece sizin verileriniz veya bilgileriniz sizden çıksa da hedef kanala ulaşana kadar Singlebox güvencesi ile aktarılır.
Singlebox Özelleştirilebilir ve sadece size aittir.
Singlebox size simgeler ve renkler, bildirim zamanlaması, reklamlar ve izleyici engelleme, karanlık tema ve çok daha fazlası dahil olmak üzere her şeyi özelleştirme yeteneği verir.
Gizlilik Güvencemiz altında.
Web Catalog ekibi gizlilik konusunda bir hayli hassas ve gizliliğe verdikleri önemi böyle açıklıyorlar;
Gizliliğiniz bizim için kritik derecede önemlidir ve uymamız gereken birkaç temel ilkemiz vardır. Gerçekten ihtiyacımız olmadıkça sizden kişisel bilgi istemiyoruz. Kişisel bilgilerinizi yasalara uymak, ürünlerimizi işletmek veya haklarımızı korumak dışında kimseyle paylaşmayız. Hizmetlerimizden birinin devam eden çalışması için gerekli olmadıkça kişisel bilgileri sunucularımızda saklamayız.
Web Catalog Ekibi
Singlebox Premium Ücreti ne kadar?
Singlebox kullanıcıları için sunduğu sınırsız hizmet bedelini $30 olarak belirlemiş durumda ve bu sadece tek seferlik bir ödeme olarak kullanıcılardan alınmaktadır. Peki bu ödeme ile ne gibi özellikler ve ayrıcalıklar elde edilebilir gelin beraber bir göz atalım.
- Reklamları ve izleyicileri engelle.
- Uygulamayı şifre veya Touch ID ile kilitleyin.
- Uygulamaları menü çubuğuna tepsi ekle.
- Dock’ta veya görev çubuğunda okunmamış rozeti göster.
- CSS ve JS kodunu enjekte edin.
Singlebox Premium ve Ücretsiz versiyonlarda özellikler aynıdır. Tek fark bu özelliklerin ücretsiz versiyonda sadece 2 adet hesaba entegre olabilmesi ücretli olan ömür boyu Lisans için ise sınırsız tüm hesaplarda aktif şekilde kullanılabilir olmasıdır.
Web Catalog Şirketinin başlangıç serüveni.
Web Catalog, 2014 yılında Quang Lam tarafından başlatıldı ve şirket resmi olarak Ağustos 2020’de kuruldu. Başlangıcından bu yana dünya çapında yüzbinlerce kullanıcıya hizmet verdik. Misyonumuz, hayatı daha basit, daha keyifli ve daha düzenli hale getiren platformlar arası yazılımlar oluşturmaktır.
150’den fazla Ülkeden kullanıcılar tarafından güvenilmektedir. Ayrıca Singlebox 800.000 üzerinde kullanıcıya ulaşmıştır. Kullanıcı sayısı ise gün geçtikçe yükselmeye devam etmektedir.
Singlebox birçok kullanıcının oyu ile Geek Culture’ın ayın uygulaması konseptli yarışmasında Ağustos 2022’de ayın uygulaması da seçilmiştir.
Singlebox birçok kullanıcı tarafından benzer uygulamalara göre daha çok güvenilir bulunmasının sebebi ise her ay kullanıcıları ile işlediği ve topladığı verileri paylaşması ve kalem kalem bunları kullanıcılara bildiriyor olması, buda kullanıcılar tarafından büyük bir güven oyu almasını sağlıyor. Web Catalog ekibi bunun yanında farklı uygulamalar da geliştiriyor.
Web Catalog: Masaüstü Web Uygulamaları Platformu.
Switchbar: Tarayıcı ve E-posta İstemcisi Seçici.
Translatium: 100 den fazla dili anında çevir.
Web Catalog uygulamaları özellikle Linux İşletim Sistemlerinde muazzam sayıda kullanıcı tarafından kullanılıyor. MacOS ve Windows için de uygulamalarını geliştiren şirketin ana hedefi Linux’da yaşanan destek sürümü sıkıntılarını da gidermek.
Web Catalog uygulamalarını kullanan birisi olarak memnuniyet duyduğumu Tech Dergi okurlarına bildirmek isterim.
Bir başka konuda Tech Dergi’de görüşmek üzere takipte kalın.
Yeniliklerden ve güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Tech Dergi Twitter adresimizi takip etmeyi unutmayın.
GÜNCEL KONULAR:
Passwordstate Password Manager’da Kritik Güvenlik Açığı var!