1. Anasayfa
  2. Dizi - Film

Asaf: Sıradan Şoförün Hayatı Kaza Sonrası Değişiyor

Asaf: Sıradan Şoförün Hayatı Kaza Sonrası Değişiyor
Asaf. Ahmet Rıfat Şungar as Cüneyt in Asaf. Cr. Courtesy of Netflix © 2024

Netflix, Özgür Önurme’nin yaratıcısı ve yönetmeni olduğu “Asaf” dizisinin yayın tarihini duyurdu. 28 Kasım’da yalnızca Netflix’te izleyici ile buluşacak olan dizi, sıradan bir şoförün beklenmedik bir kaza sonrası hayatında yaşadığı büyük değişimi ele alıyor.

Cihangir Ceyhan’ın başrolünde yer aldığı “Asaf”, eşi tarafından terk edilen ve yeni bir başlangıç yapma çabasındaki bir adamın hikayesini konu alıyor. Ancak talihsiz bir kaza, Asaf’ın yaşamını altüst eder ve onu gizem dolu bir dünyanın içine çeker. Artık hayatı asla eski düzenine dönmeyecek.

Asaf: Sıradan Şoförün Hayatı Kaza Sonrası Değişiyor
Asaf. Cihangir Ceyhan as Asaf in Asaf. Cr. Courtesy of Netflix © 2024

Dizinin zengin oyuncu kadrosunda Burçin Terzioğlu, Saadet Işıl Aksoy, Ahmet Rıfat Şungar, Rıza Kocaoğlu ve Serra Arıtürk gibi yetenekli isimler yer alıyor. “Asaf”, güçlü ahlaki değerleri olan sıradan bir adamın, yanlış insanlarla karşılaşmasının ve hayatının bir anda nasıl değişebileceğinin hikayesini anlatıyor.

Dizinin yaratıcısı ve senaristleri Özgür Önurme ve Ahmet Vatan, bu etkileyici dramayla izleyicilere sürükleyici bir deneyim sunmayı hedefliyor. IDEA Film’in yapımcılığını üstlendiği “Asaf”, dünya genelinde aynı anda yayına girecek ve izleyicilere unutulmaz bir yolculuk vaat ediyor.

28 Kasım’da Netflix’te!

Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir