1. Anasayfa
  2. Otomobil

Hyundai, Yeni Elektrikli Modeli INSTER Cross’u Tanıttı

Şehir ve Outdoor Bir Arada: Hyundai INSTER Cross

Hyundai, Yeni Elektrikli Modeli INSTER Cross’u Tanıttı

Hyundai, tamamen elektrikli yeni modeli INSTER’ın Cross versiyonunu tanıttı ve bu model, outdoor tarzıyla şehir içi yaşamı birleştirerek dikkatleri üzerine çekiyor. INSTER Cross, hem maceraperest ruhlara hitap eden hem de şehir yaşamının ihtiyaçlarına uygun bir tasarıma sahip.

Geçtiğimiz aylarda tanıtılan INSTER’ın bu yeni versiyonu, çok yakında üretim hattına girmeye hazırlanıyor. INSTER Cross, A ve B segmentleri arasında konumlanarak geniş iç mekanı ve büyük bagaj kapasitesiyle öne çıkıyor. Bu model, esneklik ve pratiklik sunarken aynı zamanda gelişmiş manevra kabiliyetiyle kullanıcıların beğenisini kazanacak.

Hyundai, Yeni Elektrikli Modeli INSTER Cross'u Tanıttı

INSTER Cross, güçlü ve kendine özgü tasarım detaylarıyla maceracı karakterini vurguluyor. Geniş, dikdörtgen ön ve arka tamponları, kabartmalı siyah kaplamalar ve tamamlayıcı 17 inç alaşım jantlarla fark yaratan model, tavan raylarıyla açık hava etkinlikleri için ideal bir crossover profili sunuyor. Yeni model, özel bir dış renk olan Mat Amazon Yeşil ve standart beş farklı renk seçeneği (opsiyonel siyah tavan ile) ile sunulacak.

İç mekanda ise INSTER Cross, premium özelliklerle donatılmış bir düzen sunuyor. 360 kilometreye varan menzil ve hızlı şarj özellikleri sayesinde kullanıcılarına pratik bir deneyim sağlıyor. Yaklaşık 30 dakikada yüzde 10’dan yüzde 80’e kadar şarj edilebilen bataryası, bu modelin elektrikli araç piyasasında güçlü bir rakip olmasını sağlıyor. Ayrıca Otoyol Sürüş Asistanı, Akıllı Hız Kontrolü ve İleri Çarpışma Önleme Asistanı 1.5 gibi gelişmiş güvenlik donanımlarıyla donatılmış durumda.

Hyundai INSTER Cross’un üretimine bu yılın sonlarında Kore’deki tesislerinde başlanması planlanıyor. Şehirde konfor ve doğada macera arayanlar için ideal bir seçenek olan INSTER Cross, elektrikli araç segmentinde yeni bir standart belirlemeyi hedefliyor.

Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir