1. Anasayfa
  2. Mobil

OPPO Reno11 FS Üç Ayrı Kampanyayla Türkiye’de Satışta

OPPO Reno11 FS Üç Ayrı Kampanyayla Türkiye’de Satışta

OPPO, popüler Reno Serisi’nin çok şık ve dayanıklı AI telefonu olan Reno11 FS’i Türkiye’de üç farklı kampanya ile kullanıcılarla buluşturuyor. Reno11 FS modeli, alımında ve bir sonraki alışverişte geçerli olmak üzere 1.500 TL hediye çeki, “Sigorta Paketi 999 TL Kampanyası” ve faizsiz, peşin fiyatına taksit kampanyaları ile satış kanallarında yerini aldı.

Gelişmiş yapay zeka özellikleriyle fotoğrafçılıkta yarıtıcılığı ön plana çıkaran OPPO Reno11 FS, Türkiye’de üç ayrı kampanya avantajı ile satışa sunuldu. Zeytin Yeşili, Mat Gri ve Kehribar renk seçenekleriyle piyasaya çıkan model, Ekim ayı sonuna kadar çeşitli satış kanallarında yer alacak. Günlük düşmelere, çizilmelere, basınça ve su sıçramalarına karşı güçlendirilen OPPO Reno11 FS, kullanıcılara şık tasarım ve dayanıklılığı bir arada sunuyor.

OPPO Reno11 FS Üç Ayrı Kampanyayla Türkiye'de Satışta

OPPO Reno11 FS Hediye Çeki Kampanyası

OPPO Reno11 FS modelinde 1.500 TL Hediye Çeki Kampanyası kapsamında, katılım koşullarını yerine getiren kullanıcılar, satın alma veya sonraki bir alışverişte bu hediye çekinden faydalanabilecek. Amazon, Trendyol, Hepsiburada, N11, Pazarama, D&R ve Idefix gibi satış kanallarında sunulan kampanya, Zeytin Yeşili, Mat Gri ve Kehribar olmak üzere üç farklı renkte ve sınırlı stoklarla kullanıcılara ulaşıyor.

Sigorta Kampanyası ile Avantajlar

OPPO, Reno11 FS modelini Teknosa, Mediamarkt ve Vatan gibi satış kanallarından almayı tercih eden kullanıcılar için Sigorta Paketi 999 TL Kampanyası sunuyor. Kampanya koşullarını yerine getiren kullanıcılar, satın alımda tavsiye edilen sigorta bedeli yerine bu avantajlı fiyattan faydalanabilecek. Kampanya, Reno11 FS’in üç rengini de kapsıyor ve stoklarla sınırlı olarak Ekim sonuna kadar devam edecek.

Peşin Fiyatına Taksit Kampanyası

OPPO, Reno11 FS modelinde lansmana özel Peşin Fiyatına 3 Ay Taksit Kampanyası sunuyor. Bu kampanya, Ekim ayı sonuna kadar Teknosa, Mediamarkt ve Vatan satış kanallarında tüm renk seçenekleriyle kullanıcılara sunulacak ve stoklarla sınırlı olacak.

OPPO Reno11 FS, 8GB RAM + 256GB ROM modeliyle tüm satış kanallarında yer alacak olup, tavsiye edilen satış fiyatı 15.999 TL olarak belirlenmiştir.

Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir